Op initiatief van Niels van Delden, Hinke Boomsma en Elvira Hensema wordt op woensdag 16 november 2022 in de provincie Groningen de allereerste IMH Markt georganiseerd. Het doel is om, na het grote succes van de IMH KICK-OFF bijeenkomst van woensdag 2 maart 2022, elkaar deze keer fysiek te ontmoeten en het IMH Netwerk in de provincie verder op te zetten voor de jonge kind professionals.

De IMH Markt is bedoeld voor professionals die werken met kinderen en/of (aanstaande) ouders van kinderwens tot en met 5 jaar en kennis willen nemen van elkaars expertise. Te denken valt aan pedagogisch medewerkers kinderopvang of peuterspeelzaal, jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen, kinderartsen, professionals werkzaam in de jeugdzorg, professionals werkzaam in de geboortezorg, jeugdbeschermers, huisartsen en POH’s, intern begeleiders, 1e lijnstherapeuten als kinderfysiotherapeut, pre-verbaal logopedist en kinderergotherapeut, professionals uit het jeugdteam, beleidsmedewerkers sociaal domein, professionals werkzaam binnen Veilig Thuis of de Raad voor de Kinderbescherming. 

Professionals uit de regio Groningen zijn van harte welkom op woensdag 16 november 2022 van 14:00 uur tot 16:00 in het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *